Uncategorized

Mad min baby (ikke) spiste – 10 mdr.

Jeg er virkelig dårlig til at få taget lækre fotos af vores mad. Jeg glemmer det altid, og kommer så i tanke om det, når vi er to tredjedele færdige med at spise. Men det er jo in at være ærlig og “relatérbar”. Så måske I kan spejle jeres måltider i vores. Eller måske er vi bare ekstremt grissede. Og tordnede. Og mega antikreative med vores servering. Men det smager godt !

Morgenmad

Morgenmaden stod på boghvede/hirsegrød, sødet med æblemos. Der er 1 tsk kvernede hampefrø i, samt 1 tsk græskarkernesmør. Mums! …. baby er dog ikke så begejstret. Hun spiste ca. halvdelen af denne portion og supplerede ellers op med en pære og amning inden formiddagslur. Grøden laver vi på Havremælk med tilsat calcium fra Naturli’.

Frokost


Til frokost stod den på falafler fra i aftensmaden i går, samt brød med plantepostej (Hanegals) og plantepølse fra det nye Spire fra Netto. Lige rød peber ved siden som snack. Baby spiste peberfrugt, hele plantepølsemaden og det meste af maden med plantepostej. Falaflerne smagte hun bare lige på. Hun er ikke så glad for sprøde overflader endnu. Hænger måske sammen med, at hun kun var fire tænder?

Aftensmad

Aftensmad stod på dahl med basmatiris til. Dahl er en favorit herhjemme, og hun spiste en stor portion.

Snacks

I dag snackede baby mest på vindruer og blåbær. Her skåret i henholdsvis kvarte og halve.

Amning og vitaminer

Baby ammer stadig et par gange i løbet af natten, og i dag to gange i løbet af dagen, samt inden potning til nat. I alt 5 gange i døgnet.

Af vitaminer får hun i alderssvarende dosis:

  • B12
  • Jern
  • D-vitamin
  • Alge omega 3
Vores lilles kat der hygger sig i vores store bunke af haveaffald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *