Tanker fra en mor

Jeg er Mor

Det bedste er, når mit lille barn, mæt og tilfreds, falder i søvn i min favn med mit bryst i munden. Liggende i sengen, på siden, og hun ligger tæt ind til min mave, hvor hun passer perfekt. Som om hun altid havde ligget der. Som hvis hun aldrig var kommet ud. Som hvis hun stadig lå inde i maven, trygt og varmt, omsluttet af mig. I det øjeblik føler jeg mig så forbundet, så ét med hende. Vi er så afhængige, så symbiotiske, begge to. Og i det øjeblik vil jeg bare glemme, at hun en dag bliver stor. At hun en dag bliver sin egen. For lige nu er hun min. Og jeg er, helt ubetinget, hendes. Og jeg forundres: Hvordan kan noget som helst andet nogensinde virkelig betyde noget igen? Jeg er Mor. Kun Mor. Og det føles som det største og det vigtigste i verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *