Tanker fra en mor

Du smelter mit hjerte

Der er ingen som dig, mit barn, der kan smelte mit hjerte. Det er alle de små ting, du gør. Øjeblikkene. Alt det, du er. Dit smil og dit grin. Din glæde over at stå op til en ny dag. Dine sjove udtryk. Alt det, du samler op og komponerer til dit eget udtryk.

I aftes lå vi og puttede sammen, som vi gør hver aften. Et af døgnets højdepunkter for mig. Der er et gran af frustration, når du ikke vil sove. Men mest af alt, er det en stund, hvor vi udveksler små, kærlige udtryk. Vi synger et par af dine yndlingssange. Vi krammer og kysser mange, mange gange. Du forsøger at lægge dig til at sove – men opgiver forsøget kort efter og spørger, om vi skal lege i stedet.

I aftes, hvor du lå tæt op ad mig, lagde du så din lille hånd på min kind. Og mens den hvilede der, kappede du min kind blidt, eller nussede den ved nænsomt at bøje og strække fingrene. Du gør det ofte op min skulder eller ryg, når vi krammer. Men i aftes gjorde du det på min kind. Og det føles så kærligt og blidt, at hele min krop bare fyldtes med kærlighed og hengivenhed til dig. Jeg smeltede, som jeg har gjort så ofte før, på en måde, som kun du kan få mig til at smelte. Der er virkelig ingen, der kan fylde mig med kærlighed som dig. Jeg elsker dig over alt og for altid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *